Blogg

Hjärsås/Värestorp värvar

Här är nu ytterligare ett antal fotbollsövergångar…

Det går självklart fortsatt bra att tipsa här, maila patrik.persson@kristianstadsbladet.se eller via twitter @kbpersson om ni har hört eller vet något som sker i kulisserna.

***
Hässleholms IF riskerar att tappa mittbacken William Andersson. Tidningen Norra Skåne uppger att 21-åringen befinner sig i England och försöker spela sig till ett kontrakt.

***
Spelaromsättningen i Hjärsås/Värestorps IF är rejäl och nu är ytterligare tre nyförvärv på plats – totalt har division 4-klubben plockat in 10 nya spelare och tappat 15. Vleron Bashotaj gick från Sölvesborgs GIF till Huaröds IF och presenterades för division 6-klubben den 15 december. Men backen hann bara tillhöra Huaröd i några dagar innan han nu går vidare till Hjärsås/Värestorp. Nya är även Sadik Halitaj, från Åhus HBK, och Euron Hajdari (lillebror till Ermal, tidigare utlandsproffs), senast i Näsby IF. Dessutom har nyckelspelaren Eric Ek, som har varit och tränat med Bromölla under frimånaden, valt att stanna kvar hos Hjärsås/Värestorps IF.

***
William Andersson återvänder till Tosteberga/Nymölla IF efter att ha skjutit upp Edenryd i femman. Det är klart sedan tidigare att Filip Pihl lämnar Bromölla och nu har han bestämt sig för att återförenas med sin bror Jacob i Tosteberga/Nymölla.

***
Linus Gustafsson återvänder till IK Kamp efter en sejour i Kiaby.