Veckans elva #1: Blixtsnabbt premiärmål och historisk matchvinnare

Fotbollsbloggen, Veckans elva

 

Då är vi äntligen igång igen – och säsongens första elva är uttagen.
Broby IF fick en drömstart i femman och körde över Göingegrannen Hanaskog med osannolika 8–2. Från vinnarlaget hämtar vi målvaktsvikarien Erik Jönsson och stabile mittbacken och tvåmålsskytten Oscar Isaksson.
Anton Persson fortsätter att glänsa i Vanneberga IF och satte straffen som fixade den första historiska segern i division 4.
Urim Ahmeti trotsade en revbensskada blixtrade till direkt och bjöd på ett drömmål för Näsby IF redan i första minuten mot Hörby FF.
Vänsterbacken Elliot Pramberg har imponerat i VMA IK tidigare och visade i seriepremiären mot Fjälkinge IF att utvecklingskurvan fortsätter att peka spikrakt uppåt.
Den här elvan ska ju egentligen bara innehålla spelare från spridningsområdet, men jag gör ett litet undantag (hoppas ni har överseende) och plockar in backen Rasmus Christiansson från FC Örkelljunga, som i praktiken är ett ”Hässleholmslag”.  Besnik Vilancas Örkelljunga stod ju för omgångens knall när man besegrade solklara seriefavoriten Mala IF i premiären.

Förslag till veckans domare välkomnas och från premiäromgången har Andreas Persson, Hässleholm, fått särskilt beröm för sitt sätt att leda derbyt mellan Broby och Hanaskog.

”Veckans elva” riktar sig till herrarnas division 4, 5, 6 och 7.

Målvakt:
Erik Jönsson, Broby IF

Backar:
Rasmus Christiansson, FC Örkelljunga
Oscar Isaksson, Broby IF
Elliot Pramberg, VMA IK

Mittfältare:
Hayder Layth, Winnö IF
Anton Persson, Vanneberga IF
Max Alm, Åsums BK
Emil Carlsson, Åsums BK

Forwards:
Jimmy Björk, Tollarps IF
Urim Ahmeti, Näsby IF
Kadri Bucolli, Huaröds IF

Ersättare:
Benjamin Persson, Vinslövs IF
Kalle Rydhög, VMA IK
Amir Sadiq, Huaröds IF
Martin Basti, Huaröds IF
Felix Lavesson, Skepparslövs IF
Ilir Salja, FC Örkelljunga
Rasmus Ingvert, Åsums BK (mv)