Veckans elva #11: 15-åring, skalper och starka comebacker

Fotbollsbloggen, Veckans elva

 

Pusslet är lagt och ännu en elva är på plats – säsongens elfte i ordningen.
Claes Magnussons Winnö IF fortsätter att övertyga i femman och målvakten Rickard Ekdahl bjöd på en stark insats när serieledande Bjärnum nollades (seger 2–0) på bortaplan.
Ståtlige Jim Hult, under Hanaskogs-tiden kände vi honom som Ringström, kan fortfarande och var, enligt rapporterna, kung i luftrummet och bäst på plan när Balsby slog Nävlinge med 2–0 i sexan. I backlinjen får även Omar Chehade chansen, Mala-spelaren som även framgångsrikt ryckte in som målvakt (när Rikard Reimers blev skadad) i segermatchen mot Örkelljunga.
Jakub Mesanovic, tidigare i Näsby, debuterade för Wä och inledde starkt som bollvinnare och framspelare i toppmötet (vinst med 2–1 efter Sanjin Tufeks segermål på frispark) med Åhus HBK.
Dennis Berg gjorde två mål och hade lekstuga när Broby återigen körde över Hanaskog i femman. I våras vann Broby Göingederbyt på hemmaplan med 8–2, den här gången blev det 6–1 på bortaplan…
Niclas Svensson har kommit tillbaka starkt efter sin tuffa knäskada och levererar skarpt i Hjärsås/Värestorp. Det blev två nya fullträffar mot Vanneberga, men dock inga poäng. Niclas är trea i skytteligan på sina tolv mål.
Sist, men inte minst, har vi Teo Persson – 15-åringen (!) som gjorde tre mål och utmärkte sig när hans Knislinge plattade till Jägersborg med 5–1.

  Veckans domarcred går till Tobias Andersson, Sibbhult och hans team (Rebaz Omed Nader, Hässleholm, och Michael Engleson, Kristianstad) som dömde ”sexpoängsmatchen” i fyran mellan Näsby och Hörby och, enligt rapporterna, skötte det klanderfritt.

  ”Veckans elva” riktar sig till herrarnas division 4, 5, 6 och 7.

  Målvakt:
  Rickard Ekdahl, Winnö IF

  Backar:
  Omar Chehade, Mala IF
  Jim Hult, Balsby SK
  Lukas Hansson, Broby IF

  Mittfältare/forwards:
  Marcus Thuvesson, Fjälkinge IF
  Jakub Mesanovic, Wä IF
  Sanjin Tufek, Wä IF
  Erlind Halili, Näsby IF
  Dennis Berg, Broby IF
  Niclas Svensson, Hjärsås/Värestorps IF
  Teo Persson, IFK Knislinge

  Ersättare:
  Felix Karlsson, Winnö IF
  Samuel Lindh, Winnö IF
  Marcus Ymsén, Wä IF
  Måns Lilja, Broby IF
  Robin Moustafa, Balsby SK
  Robin Winnberg, VMA IK
  Max Aronsson, Näsby IF (mv)