Blogg

Veckans elva #21

Här är säsongens sista elva som förgylls lite extra av fyra färska guldspelare.
Ingen har väl missat dramatiken i seriefinalen på Yngsjö IP där Andreas Lewitz i den 90:e minuten slog till och nickade upp Vanneberga IF i femman.
En annan spelare som är guld värd är Tony ”Tojje” Svensson. Det blev tre nya mål när seriesegern säkrades och totalt 41 mål (på 16 matcher) för Skepparslövs skyttekung.
Felix Blennborn gjorde åtta mål på Vankiva i förra veckan och Glimåkras Oscar Schuller ville inte vara mycket sämre och klämde in sex fullträffar mot samma gäng.
Lukas Johansson i Hanaskog är en annan som hittar målet, 16-åringen fixade ett äkta hattrick inom loppet av sju minuter.
Till sist, bland ersättarna är Mats Johansson naturligtvis värd några extra rader. Redan i juni 1988 var han uttagen i månadens lag i Kristianstadsbladet på ett mittfält med Mats ”Matte” Andersson. Nästan 30 år senare har Mats hunnit bli 47 år, är spelande tränare i Åhus IF och fick så klart sista ordet mot Sjöbo i femman. Hans revs ner, placerade straffen säkert och fixade en elegant fjärdeplats i serien.

”Veckans elva” riktar sig till herrarnas division 4, 5, 6 och 7.

Jag vill naturligtvis också passa på att säga TACK till alla er som på olika sätt under säsongen kommit med förslag eller bidragit med tips på kandidater.

 

Målvakt:
Anton Nyström, Ovesholms IF

Backar:
Abdullah Ahmad, Näsby IF
Jens Andersson, Vanneberga IF
Lukas Hansson, Broby IF

Mittfältare/forwards:
Douglas Ek, Edenryds IF
Lukas Johansson, Hanaskogs IS
Marcus Eriksson, Yngsjö IF
Henrik Rydberg, Fjälkinge IF
Tony Svensson, Skepparslövs IF
Andreas Lewitz, Vanneberga IF
Oscar Schuller, Glimåkra IF

Ersättare:
Max Sandberg, IFK Osby
Henrik Sörensen Larsson, Edenryds IF
Edonis Krasniqi, Näsby IF
Mats Johansson, Åhus IF
Simon Reinholdsson, Bjärnums GoIF
Pontus Olsson, Fjälkinge IF
Mathias Stedt, Ovesholms IF