Veckans elva #4: Plockade ner skyttekungen och gammal måltjuv löste måltorkan

Fotbollsbloggen, Veckans elva

 

Säsongens fjärde elva är uttagen och det var, kan man lugnt säga, många om budet den här veckan. Ett 30-tal namn har figurerat (tack alla som är med och bidrar med förslag) och starka kandidater har tyvärr fått stå åt sidan.
Några är så klart mer givna än andra och i pigga nykomlingen Vanneberga IF, som tog en skalp mot tippade topplaget VMA, sticker målvakten Tobias Carlsson och backen Jakob Nilsson ut med riktigt starka insatser. Rapporterna från Ädlavallen skvallrar om att Carlsson bjöd på några fina och viktiga räddningar, bland annat en klassräddning på Oscar Halls nick. Jakob Nilsson hade verkligen stenkoll på skyttekungen Robin Holmquist och bjöd på ett eminent försvarsarbete.
Lovorden fortsätter även att strömma in över IFK Osbys mittfältare Olle Kjellman Oblad efter insatsen mot Fjälkinge. Det kan vara en tonåring att hålla ögonen på framöver.
Fredrik Ottosson gjorde fyra mål när Hanaskog satte tvärstopp för Winnös imponerande svit på 25 matcher i rad utan förlust, och Ottosson får lite otippat sällskap av en gammal måltjuv i Balsby SK:s Kristian Johansen. 44-åringen löste både måltorkan och forwardskrisen för Balsby och smällde in fyra mål, efter ett äkta hattrick inom loppet av åtta minuter, när Rinkaby besegrades med 6–1.

Fotbollsbloggen uppmuntrar till att komma med domarberöm och i ett mejl från en VMA-supporter får domarteamet med Ismar Huremovic i spetsen plusbetyg för sitt sätt ett leda matchen mellan VMA och Vanneberga i fredags.

”Veckans elva” riktar sig till herrarnas division 4, 5, 6 och 7.

Målvakt:
Tobias Carlsson, Vanneberga IF

Backar:
Jakob Nilsson, Vanneberga IF
Nils Löfquist, Vanneberga IF
John Beck, Yngsjö IF

Mittfältare:
Olle Kjellman Olblad, IFK Osby
David Stridsman, Hanaskogs IS
Robert Hafström, IK Kamp
Oscar Isaksson, Broby IF

Forwards:
Kristian Johansen, Balsby SK
Fredrik Ottosson, Hanaskogs IS
Edonis Krasniqi, Näsby IF

Ersättare:
Wilmer Torin, IFK Osby
Fabian Grahn, Broby IF
Anton Persson, Vanneberga IF
Urim Ahmeti, Näsby IF
Muhamed Bajrami, Näsby IF
Anton Edvardsson, Åsums BK
Rasmus Ingvert, Åsums BK (mv)