Veckans elva #7: Hett brödrapar och smakfullt från äppelriket

Fotbollsbloggen, Veckans elva

 

Säsongens sjunde elva är redo att kastas ut i hetluften. Kandidaterna var, trevligt nog, många även den här veckan men dessvärre innebär det att en del starka utmanare måste ställas åt sidan när elvan och truppen ska sättas ihop.
Elvan domineras av VMA IK efter 4–1-segern mot Osby i fredags. Det var proppen ur för kvicke skyttekungen Robin Holmquist som gjorde tre mål och stod för något som beskrivs som en ”ruggigt bra insats”. Från VMA hämtas även ständigt löpvillige vänsterbacken Elliot Pramberg som kryddade en ny fin insats med att anteckna sig i målprotokollet. VMA spelar för övrigt redan på tisdagskvällen i ett nytt derby mot Näsby hemma i Vånga.
Everöds IF vann det prestigeladdade derbyt mot Degeberga med 3–1 och unge backen Dennis Mårtensson (född 2001) får höga betyg för sin insats som den sammanhållande länken i de bakre leden och även backkollegan och målskytten Lukas Nilsson (född 1999) tar plats i truppen som ett bevis på en stark insats.
Veckans elva innehåller även ett brödrapar i Tobias och Dennis Knutsson, som numera håller till i olika klubbar. Tobias Knutsson gjorde fem mål när Gärds Köpinge plattade till Tosteberga/Nymölla med 9–0 och ingen kan klaga på firma Knutsson/Fatos Gashis (2 mål+4 assist) leverans. Gashi får dock stå ut med en roll som inhoppare…

Från Vildsvinsvallen i Venestad kommer rapporter om ett domarteam som är väl värda att lyftas fram för sitt sätt att leda matchen mellan Venestad och Kiaby i sexan. Huvuddomare var Jimmy Rooth med Erlind Rama och Emilia Miter som assisterande.
”Kul med unga domare. De gjorde inte många fel, de få fel de gjorde så fanns det kommunikation, precis så som man vill ha det både som spelare och tränare”, skriver en ledare till Fotbollsbloggen.

”Veckans elva” riktar sig till herrarnas division 4, 5, 6 och 7.

Målvakt:
Johan Nilsson, Glimåkra IF

Backar:
Lucas Rudolfsson, Kiaby IF
Nils Löfquist, Vanneberga IF
Dennis Mårtensson, Everöds IF
Elliot Pramberg, VMA IK

Mittfältare/forwards:
Dennis Knutsson, Åsums BK
Elliot Andersson, Edenryds IF
Robin Holmquist, VMA IK
Tobias Knutsson, Gärds Köpinge IF
Kadri Bucolli, Huaröds IF
Fabian Sandgren, Vittskövle IF

Ersättare:
Fatos Gashi, Gärds Köpinge IF
Marcus Eriksson, Vanneberga IF
Lukas Nilsson, Everöds IF
Nicola Lundgren, Everöds IF
Emil Carlsson, Åsums BK
Rasmus Gustavsson, Edenryds IF
André Lundström, Bjärnums GoIF (mv)