Frimånaden – dag 23

Fotbollsbloggen, Silly season

Frimånaden är här igen.
Amatörer kan under tiden 15 november–15 december gå fritt till annan förening och en del övergångar har redan presenterats.
Här kan även dyka upp några klubbyten som egentligen går utanför själva frimånaden och gäller så kallade professionella spelare.
Fotbollsbloggen kommer naturligtvis med nya uppdateringar framöver och det går självklart bra att tipsa här, maila patrik.persson@kristianstadsbladet.se eller via twitter @kbpersson om ni har hört eller vet något som sker i kulisserna.

***
Kevin Carlsson, med Åsums BK som moderklubb, lämnar Mjällby AIF men stannar i Blekinge. På torsdagen blev det officiellt att 20-åringen har skrivit ett tvåårsavtal med FK Karlskrona.

***
Sebastian Valentinsson återvänder till Tosteberga/Nymölla IF efter att ha spenderat de två senaste säsongerna i Ifö/Bromölla IF.

  ***
  Christoffer Ehlde är Vanneberga IF:s femte nyförvärv. Ehlde kommer närmast från Djurröds IK, men har tidigare representerat både Wä och Åsum.

  ***
  Linus Svensson är tillbaka i Näsums IF efter en sejour i Tosteberga/Nymölla IF.

  ***
  Sportklubben i Balsby har fyra nya namn att lägga till på spelarlistan som just nu är uppe i tolv namn. Christoffer Yngvesson, Viby, Johan Meijer, comeback (senast i Viby), Eric Johnsson, Åsum och David Ottosson Hansson, comeback, är de senaste nyförvärven. Dessutom har man Markus Svensson, Tollarp, Kristofer Åkesson, comeback (senast i VMA), Martin Karlsson, Viby och Mattias Billgren, Åsum, på väg in.

  ***
  Gärds Köpinges Maria Schön är klar för Åhus IF.

  ***
  Annie Streling och Amanda Nilsson vänder hem till IFK Osby, skriver Norra Skåne. Duon kommer närmast från Östanå.