1–1 mot IFK Värnamo.
Ska vi slå vad att Anders Swahn i alla fall är nöjd med Kristianstads FF:s division I-premiär?
Nosaby-tränaren blev av med femhundra spänn i torsdags efter ett vad med KBI-tränaren Tobias Ursprung.
Nu är han på plus minus noll igen.
Åskådaren Swahn satt nämligen med resultatlotten 1–1 (1–0) och lämnade Idrottsplatsen med ett leende på läpparna.
Efter tre förluster mot IFK Värnamo i fjol verkade KFF-spelarna till mans lite lagom nöjda med 1–1. Säsongens bästa spel i den första halvleken, ängsligare i andra och med lite otur kunde det blivit stryk igen.
Niklas Moberg satte ettan (urstarke Marcus Senften bäddade för målet) i första halvleks sista sekund, men kvitteringen kom som en kalldusch. Det annars duktiga KFF-försvaret glömde bort att markera och två fria Värnamo-spelare kunde bestämma vem av dem som skulle nicka in 1–1.
Apropå fåglar.
I Malmö har man stora problem med ”Göken”.
MFF-mittbacken Raoul Kouakou (uttala det efternamnet så får ni höra) fick pippi mot Hammarby. Först nickade han in Bajens ledningsmål och sedan knockade han Christian Järdler och skickade lagkamraten till sjukhus.