Veckans elva #12: Hyllad back och tränaren hade lekstuga

Fotbollsbloggen, Veckans elva

Det har blivit dags att presentera säsongens tolfte upplaga av veckans elva.
Tobias Carlsson höll nollan i andra matchen i rad och backen Oliver Sigefjord blev matchvinnare när ett sjukdomsplågat Vanneberga IF samlade ihop de sista krafterna och besegrade Öja med 1–0 på bortaplan i division 4 Östra.
Unge Olle Andersson tog återigen ett stort ansvar i Broby IF som vann derbyt mot Sibbhults IF med 2–1 och tog sin sjätte raka seger i division 5 Nordöstra.
Wä IF tycks vara en favoritmotståndare för Tosteberga/Nymölla IF som följde upp 4–0-segern på bortaplan i juli med en 5–2-vinst hemma på Åsvalla. Jawed Nadiri, tidigare ytterback, fick chansen som yttermittfältare i Tosteberga/Nymölla och tackade med att leverera två målgivande passningar.
Vilan BoIS, Fjälkinge IF och Kiaby IF ser ut att göra upp om det i division 6 Nordöstra A och i serieledande Vilan, som besegrade Vanneberga FF med 8–2, strör man lovord över Yaman Marawi, en offensiv back som genomgående varit en av lagets bästa spelare. Mot Vanneberga blev utdelningen ett mål och två assist. Marawi får sällskap i elvan av Vilans och hela seriens skyttekung Boddi Heeder som håller krutet torrt och slog till med två nya fullträffar.
Fjälkinge IF vände och vann med 5–2 mot Näsby IF och i vinnarlaget var forwarden Oscar Paradis matchens gigant och bidrog med två mål och en assist.
Kiaby IF tog en övertygande 6–1-vinst mot Balsby SK hemma på Sjölyckan och mittbacken Linus Nyman och forwarden Johan Pettersson, som bjöd på ett äkta hattrick i andra halvlek, stack ut när tabelltrean tog sin fjärde raka seger.
Veckans kanske mest givna spelare är mittfältsprofilen och assisterande tränaren Berat Gjyrevci som var på strålande spelhumör och hade lekstuga när Tollarp IF krossade Gärds Köpinge IF med 11–1 i division 6 Nordöstra B. Det blev tre mål (två fina frisparkar) och tre assist från Gjyrevci, som får sällskap av Kadri Bucolli – inhopparen som avslutade målkalaset och satte fyra mål sista kvarten.

***

  Veckans elva #12
  1. Tobias Carlsson, Vanneberga IF
  2. Yaman Marawi, Vilan BoIS
  3. Linus Nyman, Kiaby IF
  4. Oliver Sigefjord, Vanneberga IF
  5. Berat Gjyrevci, Tollarps IF
  6. Jawed Nadiri, Tosteberga/Nymölla IF
  7. Kadri Bucolli, Tollarps IF
  8. Olle Andersson, Broby IF
  9. Oscar Paradis, Fjälkinge IF
  10. Johan Pettersson, Kiaby IF
  11. Boddi Heeder, Vilan BoIS

  Ersättare:
  Tommy Henriksen, Degeberga IF
  Alex Lindecrantz, Sibbhults IF
  Anton Larsson, Tosteberga/Nymölla IF
  Marcus Johnsson, Tosteberga/Nymölla IF
  Jakob Nilsson, Vanneberga IF
  Isac Widerström, Tollarps IF
  Lukas Rundqvist, Fjälkinge IF (mv)

  ***
  Veckans elva presenteras nästa gång tisdagen den 21 september.
  Jag tar tacksamt emot alla tips och förslag på framträdande spelare. Ser ni någon därute som definitivt borde vara aktuell för elvan? Hojta till på patrik.persson@kristianstadsbladet.setwitter@kbpersson eller på Facebook – KB-Persson.
  Jag vill ha in förslagen absolut senast tisdag lunch, men gärna så fort som möjligt.
  De som kan bli aktuella är som tidigare spelare från fyran, femman och sexan i herrserierna.