Veckans elva #3: Hattrick och starka derbyvinnare

Fotbollsbloggen, Veckans elva

Säsongens tredje ”veckans elva” är här och utmanad av flera starka alternativ går veckans vantar till Anton Krook, det färska nyförvärvet från Hörviken som höll nollan i debuten för Edenryds IF. Han får sällskap i elvan av lagkamraten Hugo Krahner, som imponerade i 2–0-segern mot Bjärnum i division 5 Nordöstra.
I samma serie fortsätter nykomlingskollegan Nävlinge IF att övertyga och Sebastian Ahlfeldt dirigerade återigen försvaret på ett föredömligt sätt och outtröttlige högeryttern Sebastian Enroth kryddade sin insats med två fullträffar i 3–1-segern mot Farstorp.
Hampus Nilsson bjöd på ett hattrick när Hästveda besegrade Winnö med 4–1 och tog andra raka segern. En annan matchvinnare är Fredrik Ottosson, som stack ut med två mål och en assist när Hanaskog besegrade Sibbhult med 4–3 i derbyt på Västra Hed.
I östra femman börjar mittfältaren Jacob Andersson, nyförvärvet som tidigare stuckit ut i Tollarp, bli varm i kläderna även i Åhus HBK och gjorde första målet i 5–0-segern mot Vanstad.
Skepparslövs IF nollade Viby (seger 1–0) och mittbacken Erik Moberg är en av anledningarna till att ”Skippet” toppar division 6 Nordöstra A med maximala nio poäng. I samma serie övertygade backen Lucas Rudolfsson när Kiaby IF studsade tillbaka efter chockförlusten mot Önnestad och besegrade Vilan med 3–1 i toppmötet.
Från division 6 Nordöstra B hämtar elvan två starka derbyvinnare i Oskar Ohlsson och Isac Widerström från Everöds IF respektive Tollarps IF.
Oskar var ett ständigt hot med sin speed och satte en snygg frispark när Everöd besegrade Degeberga med 4–2.
Isac hade lekstuga på sin kant, gjorde ett mål och spelade fram till ett när Tollarp tystade grannen Linderöd med en övertygande 3–0-seger.

***

Veckans elva #3
1. Anton Krook, Edenryds IF
2. Sebastian Ahlfeldt, Nävlinge IF
3. Erik Moberg, Skepparslövs IF
4. Lucas Rudolfsson, Kiaby IF
5. Hugo Krahner, Edenryds IF
6. Jacob Andersson, Åhus HBK
7. Oskar Ohlsson, Everöds IF
8. Isac Widerström, Tollarps IF
9. Fredrik Ottosson, Hanaskogs IS
10. Hampus Nilsson, Hästveda IF
11. Sebastian Enroth, Nävlinge IF

Ersättare:
Berat Gjyrevci, Tollarps IF
Ludvig Lindmark, IFK Osby
Kevin Zenthio, IFK Osby
Jesper Nilsson, Nävlinge IF
Max Pamp, Wisseltofta IF
Ahmed Jalil, Winnö IF
Jonathan Alvarsson, Gärds Köpinge IF (mv)

***
Veckans elva presenteras varje tisdag.
Jag tar tacksamt emot alla tips och förslag på framträdande spelare. Ser ni någon därute som definitivt borde vara aktuell för elvan? Hojta till på patrik.persson@kristianstadsbladet.setwitter@kbpersson eller på Facebook – KB-Persson.
Jag vill ha in förslagen absolut senast tisdag lunch, men gärna så fort som möjligt.
De som kan bli aktuella är som tidigare spelare från fyran, femman och sexan i herrserierna.