Varför får reserverna inte spela?

Okategoriserade

Hur kan man kritisera Kff som är stans bästa fotbolls lag? Efter tre omgångar så har dom tagit 5 poäng och finns med i toppen.! Ni kritiserar Peter Martinsson efter redan två omgånger i Husqvarna, sen samma dag som det är skåne derby mot Ängelholm så hyllas Dan Sade´ och dagen efter så knäcker ni honom rent ut sagt i tidningen. Även Peter blev kristiserad idag efter Ängelholm matchen. Inte bara med det, ni kritiserade “AVBYTARBÄNKEN” efter matchen mot Husqvarna, hur kan man kritisera en bänk som inte änns fått spela än, och säger att Kff har seriens svagaste bänk??? Hur kan man säga så mot spelare som inte änns har fått spela, förutom två som fick hoppa in dom sista 3 minuterna? Tycker det är allmänt pinsamt att Kristianstad bladet kritiserar STANS lag nu speciellt när det går så bra, gå och studera div.7 lagen runt om i komunen patrik, det verkar vara där du hör hemma. Förresten så tror jag att Jocke Svensson är lite för bra för erat korpen lag, Patrik!!!!
/ Besviken suporter

Det finns kanske en anledning till att Joacim Welander är så försiktig med att sätta in avbytarna?
Det är rätt att bänkspelarna inte fått visa sig ännu, men tills motsatsen är bevisad hävdar jag att KFF har seriens tunnaste trupp. Där finns ett flertal spännande framtidsnamn, men få som är mogna att gå in i hetluften i division I.
KFF förtjänar mycket beröm. Säsongsstarten har varit lysande och första halvlek mot Ängelholm var alldeles charmant. Det finns många att hylla, men det finns också saker att kritisera. Det måste man klara om man vill kalla sig elitspelare.
Patrik Persson